top of page

Thai SELECT, een kwaliteitszegel dat door de Thaise regering aan Sukhothai Brussel is toegekend.


Bent u een fijnproever die de unieke smaken van Thailand wil ontdekken? Zo ja, dan moet u restaurants met het Thaise SELECT-keurmerk uitproberen. Thai SELECT is een prestigieus zegel dat door de Koninklijke Thaise regering wordt toegekend aan Thaise restaurants over de hele wereld die authentieke Thaise gerechten serveren. Het is een teken van uitmuntendheid dat een onvergetelijke eetervaring garandeert.


De Thaise keuken staat bekend om haar delicate balans van zoete, zure, zoute en pittige smaken. Door het gebruik van verse kruiden, aromatische specerijen en hoogwaardige ingrediënten is de Thaise keuken een ware afspiegeling van de cultuur en het erfgoed van het land. Om er zeker van te zijn dat u de beste en meest authentieke Thaise voedselervaring krijgt, moet u bij het kiezen van een Thais restaurant letten op het Thaise keurmerk.


Maar wat is Thai SELECT precies, en waarom is het zo belangrijk?

Thai SELECT is een kwaliteitszegel dat door de Koninklijke Thaise regering wordt toegekend aan Thaise restaurants wereldwijd. Het zegel wordt alleen gegeven aan restaurants die voldoen aan strenge criteria voor authenticiteit, kwaliteit en service. Deze criteria omvatten:

  • Het gebruik van authentieke Thaise ingrediënten en kooktechnieken

  • De aanwezigheid van Thaise koks in de keuken

  • Het gebruik van authentiek Thais keukengerei, zoals vijzel en stamper, wokken en messen.

  • Uitstekende service en een gastvrije sfeer.

Restaurants die de Thai SELECT seal staan bekend om hun inzet voor het serveren van hoogwaardige en authentieke Thaise gerechten. Ze bieden een ware smaak van Thailand die uw zintuigen zeker zal verrukken.


FAQs

V: Hoe vind ik Thaise restaurants met het Thai SELECT keurmerk?

A: U kunt zoeken naar Thaise restaurants met het Thai SELECT keurmerk op de officiële Thai SELECT website. U kunt ook op de website van het restaurant of in het restaurant zelf zoeken naar het Thai SELECT keurmerk.


V: Wat voor eten kan ik verwachten van een Thai SELECT restaurant?

A: Thai SELECT restaurants serveren authentieke Thaise gerechten, zoals Pad Thai, Tom Yum soep, Green Curry en Mango Sticky Rice.


V: Waarin verschilt de Thaise keuken van andere Aziatische keukens?

A: Thais eten staat bekend om zijn balans van zoete, zure, zoute en pittige smaken. Het bevat ook verse kruiden en specerijen, zoals citroengras, kafferlimoenblad en galangal, die het een unieke en aparte smaak geven.


Conclusie:

Kortom, Thai SELECT is een kwaliteitszegel dat garant staat voor een authentieke Thaise eetervaring. Door te kiezen voor een Thais restaurant met het Thai SELECT keurmerk, kunt u er zeker van zijn dat u heerlijke, authentieke Thaise gerechten van hoge kwaliteit krijgt die uw smaakpapillen meevoeren naar de straten van Thailand. Dus, de volgende keer dat u trek hebt in Thais eten, zoek dan zeker naar het Thai SELECT-zegel en geniet van de smaak van Thailand!


De authentieke smaak van Thailand ervaren in Brussel? Kies voor Sukhothai, dit authentieke thaise restaurant is een ThaiSELECT restaurant waar u gegarandeerd de unieke smaak van de thaise keuken krijgt.


3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page