top of page

ALTIJD VERS,
47 JAAR AUTHENTIEK

Al meer dan 45 jaar presenteert ons restaurant in een gezellige en exotische setting met verse bloemen en zachte Thaise muziek een uitgebreid menu met klassieke Thaise gerechten met originele suggesties. 

U vindt er een grote verscheidenheid aan lekkere gerechten, Ook zeer geschikt voor zakenlunches 

Over Sukhothai

Cozy Thai Dining Area
Elegant Dining Ambiance

Onder de suggesties vindt u sappige langoustines perfect gegrild vergezeld van een verfrissende citroengrassaus. Of een sappige Aubergine gevuld met kipgehakt en garnalen, langzaam gestoofd en geserveerd als warme salade en niet te vergeten de lekkere eend, gebakken in de pan met verse kruiden en groene peper of de vissoufflé gestoomd in bananenbladeren.

Alles wordt bereid met verse ingrediënten die regelmatig uit Bangkok worden geleverd om de echte Thaise keuken te ontdekken. 

Wij adviseren u graag bij uw keuze en hopen u snel te mogen verwelkomen.

Sukhothai's Thai Chef in Action

60. Kang phet kai-curry rouge

10. Yam pla saumon

29. Som pam

30a. Ho mok plâ

39. Makue yad siey

72. Nua nam tok

​Tevreden klanten

Thomas B.
"Top, un vrai plaisir de retrouver un curry bien exécuté et agréablement épicé. Le meilleur restaurateur thaïlandais que je connaisse."
Thierry S.
"If there is one real Thai restaurant in Brussels it is Sukhothai. The dining hall is very nice with wood and flowers everywhere. Menu is really of a great choice. Taste is like in Thailand and served beautifully with elegance."
Sylwia Śmiechowska
"Delicious!!! Very nice place and great thai food! For sure I will visit it again!"
Best Thai Restaurant in Brussels TripAdvisor
bottom of page