top of page

Achter de schermen bij Sukhothai


Bij Sukhothai Thai Restaurant in Brussel zijn we er trots op dat we authentieke Thaise gerechten serveren die onze gasten meevoeren naar de bruisende straten van Bangkok. Maar wat is er nodig om deze ervaring te creëren? In deze blogpost nemen we u mee achter de schermen van Sukhothai en delen we enkele geheimen van ons succes.

Ten eerste zijn onze koks het hart en de ziel van Sukhothai. Ze brengen jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van de traditionele Thaise keuken in elk gerecht dat ze creëren. Velen van hen zijn opgeleid in Thailand en brengen technieken en recepten mee die zelden buiten het land te vinden zijn. Ze werken onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat elk gerecht wordt bereid met dezelfde zorg en aandacht voor detail als in Thailand.


Wij geloven dat het gebruik van authentieke technieken en ingrediënten essentieel is voor het creëren van de ware smaken van de Thaise keuken. Onze koks gebruiken klassieke Thaise kookmethodes, zoals wokken, grillen en stomen, om de complexe en heerlijke smaken te creëren waar de Thaise keuken bekend om staat. Daarnaast halen we veel van onze hoofdingrediënten rechtstreeks uit Thailand, waaronder kruiden, specerijen en sauzen die essentieel zijn voor het creëren van de authentieke smaken van de Thaise keuken. Ook gebruiken we waar mogelijk verse en lokale ingrediënten om ervoor te zorgen dat onze gerechten niet alleen heerlijk, maar ook gezond en duurzaam zijn.

Bovenal zijn onze koks het hart en de ziel van Sukhothai. Ze brengen jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van de traditionele Thaise keuken in elk gerecht dat ze creëren. Velen van hen zijn opgeleid in Thailand en brengen technieken en recepten mee die zelden buiten het land te vinden zijn. Ze werken onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat elk gerecht wordt bereid met dezelfde zorg en aandacht voor detail als in Thailand.

Ons menu biedt een grote verscheidenheid aan klassieke Thaise gerechten, zoals pad Thai, tom yum soep, groene curry en massaman curry. We bieden ook een reeks vegetarische en glutenvrije opties om aan alle dieetwensen te voldoen. Onze chefs experimenteren altijd en creëren nieuwe gerechten om toe te voegen aan ons menu, dus er is altijd iets nieuws te proberen bij Sukhothai.

Bij Sukhothai geloven we dat sfeer en decor net zo belangrijk zijn als het eten zelf bij het creëren van een authentieke Thaise ervaring. Daarom hebben we ons restaurant ingericht met traditionele Thaise kunstwerken, textiel en ingewikkeld houtsnijwerk. We hebben ook elementen uit de natuur in ons decor verwerkt, zoals een waterpartij en levende planten, om een rustgevende en gastvrije sfeer te creëren.

Tot slot is onze klantenservice een topprioriteit. We willen dat onze gasten zich welkom en thuis voelen als ze bij ons dineren, alsof ze Thailand bezoeken. Ons personeel is getraind om attente en vriendelijke service te bieden die de verwachtingen overtreft. We zijn altijd bereid om aanbevelingen te doen of vragen te beantwoorden over ons menu of de Thaise cultuur.

Kortom, het creëren van een authentieke Thaise ervaring gaat niet alleen over het eten, maar ook over de chefs, de ingrediënten, de ambiance en de klantenservice. Bij Sukhothai streven we ernaar om op al deze gebieden uit te blinken, zodat elke gast tevreden en vervoerd naar de straten van Thailand vertrekt. Kom ons bezoeken en ervaar het zelf!

3 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page