top of page

​​​​Een stukje Thailand in het hart van Brussel


Genesteld in een rustige hoek van Brussel, biedt restaurant Sukhothai een unieke en meeslepende eetervaring die u meeneemt naar het hart van Thailand. Vanaf het moment dat u door de deur stapt, wordt u omringd door een warme en uitnodigende sfeer waardoor u zich meteen thuis voelt. De warme en uitnodigende sfeer van het restaurant, gecombineerd met de vriendelijke en attente bediening, vormt de basis voor een onvergetelijke eetervaring.Een van de dingen die Sukhothai onderscheidt is het streven naar authenticiteit. De inrichting van het restaurant is ingetogen en elegant, zonder gebruik te maken van traditionele Thaise motieven of overdreven versieringen. In plaats daarvan ligt de nadruk op het creëren van een gastvrije en comfortabele ruimte waar gasten kunnen ontspannen en genieten van het eten en het gezelschap.


Het menu van Sukhothai is gevuld met klassieke Thaise gerechten, gemaakt met alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten. Van rijke en pittige curry's tot pittige salades en verfrissende soepen, er is voor ieder wat wils. En als u niet zeker weet wat u moet bestellen, zal het vriendelijke en deskundige personeel u graag aanbevelingen doen en u door het menu leiden. De koks gebruiken alleen het meest verse vlees, zeevruchten en groenten, en de specerijen en kruiden worden rechtstreeks uit Thailand geïmporteerd. Het resultaat zijn gerechten die zowel vertrouwd als exotisch zijn, met lagen van smaak die zich bij elke hap openbaren.


Maar het is niet alleen het eten dat Sukhothai speciaal maakt. De warme en gastvrije sfeer van het restaurant, gecombineerd met de attente en vriendelijke bediening, creëert een gemeenschapsgevoel dat elders moeilijk te vinden is. Of u nu alleen dineert of met een groep vrienden, u zult zich zeker thuis voelen bij Sukhothai.


Naast het streven naar authenticiteit en kwaliteit biedt Sukhothai ook een reeks vegetarische en glutenvrije opties, waardoor het een uitstekende keuze is voor gasten met dieetbeperkingen. En als u in de stemming bent voor iets zoets, probeer dan zeker de mango kleefrijst, een klassiek Thais dessert dat zowel eenvoudig als heerlijk is.


Als u op zoek bent naar iets nieuws en spannends in Brussel, kijk dan niet verder dan restaurant Sukhothai. Met zijn streven naar kwaliteit, authentieke Thaise gerechten en warme en gastvrije sfeer is deze verborgen parel een must voor iedereen die van lekker eten en goed gezelschap houdt.0 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page