top of page

Ontdek de authentieke Thaise keuken bij Sukhothai Brussel

Welkom, mede fijnproevers! Bent u klaar voor een culinaire reis naar Thailand zonder Brussel te verlaten? Als u een fan bent van exotische smaken, levendige specerijen en een eetervaring die u meeneemt naar de bruisende straten van Bangkok, dan is Sukhothai Brussels de plek voor u!


Proef de smaken van Thailand


Genesteld in het hart van Brussel, staat Sukhothai bekend om het serveren van de beste Thaise gerechten in de stad. Van traditionele Pad Thai tot geurige Green Curry, elk gerecht is een feest van authenticiteit en smaak. De chef-koks van Sukhothai brengen tientallen jaren ervaring en een diepgewortelde passie voor de Thaise keuken op elk bord, en zorgen zo voor een eetervaring als geen ander.


Heb je zin in een culinair avontuur? Verwen jezelf met onze kenmerkende Tom Yum soep, een harmonieuze mix van citroengras, galangal en chili die je smaakpapillen zullen prikkelen. Combineer het met onze verrukkelijke Pad Kra Pao-een roerbakgerecht doordrenkt met heilige basilicum en verse pepers-voor een echte Thaise eetervaring die je niet snel zult vergeten.


Een kijkje in de magie van Sukhothai



Thai restaurant Brussels, Sukhothai Brussels, Authentic Thai cuisine, Best Thai food in Brussels, Thai dining experience

Genezende Elixirs van Sukhothai: Duik dieper in de wereld van Sukhothai met hun op maat gemaakte collectie Healing Elixirs. Van verkwikkende citroengras thee tot kalmerende vlindererwt drankjes, deze elixirs zijn gemaakt om zowel lichaam als ziel te verjongen, en voegen een extra laag wellness toe aan je dinerervaring.


Brandstof voor je reislust naar de Thaise keuken


Bij Sukhothai vertelt elk gerecht een verhaal - een verhaal van erfgoed, passie en ongebreidelde creativiteit. Dus als u klaar bent om uw smaakpapillen te prikkelen en een gastronomisch avontuur in Thailand aan te gaan, ga dan naar Sukhothai Brussels. Laat je omhullen door de aroma's van citroengras en kokosmelk, die je in één hap meevoeren naar de bruisende markten van Bangkok.


Kom naar Sukhothai Brussels en ontdek de ware essentie van de authentieke Thaise keuken!

Vergeet niet dat lekker eten de basis is van echt geluk. Dus waarom wachten? Kom, proef en ervaar de magie van Thailand hier in Brussel!


0 weergaven0 opmerkingen
bottom of page